Bagedyst-vinder på dybt vand

14 kendte og ukendte danskere går ind i en verden af uvished, kontroltab og lidelse, når sjette sæson af "Korpset" ruller over skærmen

Udgivet Opdateret

Han skal stadig være klar og parat. Ikke til at bage, men derimod til at presse sin krop til det yderste.

Den tidligere vinder af "Den store bagedyst" Sæþór Kristinsson skal nemlig medvirke i den nye sæson af "Korpset" på TV 2.

Den kommende sæson får premiere onsdag den 6. september på TV 2 Play og onsdag den 13. september på TV 2 Echo. Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Drønhårdt

Den 31-årige islandskfødte influencer skal sammen med 13 andre modige danskere på et kursus, som er inspireret af optagelsesforløbet for danske elitesoldater. Det er kendt som et af verdens hårdeste - både fysisk og psykisk.

Tidligere var Sæþór Kristinsson regnskabsassistent, men efter at han i 2021 vandt "Den store bagedyst", har han arbejdet med sociale medier.

Sæþór Kristinson vandt 'Den store bagedyst' i 2021. Til daglig bor han i Vanløse med sin kæreste, Thomas Evers Poulsen, der er professionel danser i TV 2-programmet 'Vild med dans'. (PR-foto).
Sæþór Kristinson vandt "Den store bagedyst" i 2021. Til daglig bor han i Vanløse med sin kæreste, Thomas Evers Poulsen, der er professionel danser i TV 2-programmet "Vild med dans". (PR-foto).

Han skal sammen med de andre aspiranter presses til det yderste af de tre tidligere jægersoldater Thomas Rathsack, Erik B. Jørgensen og Rune Danielsen og af den tidligere frømand Rune Viborg.

I tidligere sæsoner af det populære program har der medvirket både kendte og ukendte danske vovehalse.

I 'Korpset' bliver aspiranterne presset til det yderste af blandt andre den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack, der har været udsendt på missioner i blandt andet Afghanistan med jægerkorpset. (Arkivfoto).
I "Korpset" bliver aspiranterne presset til det yderste af blandt andre den tidligere jægersoldat Thomas Rathsack, der har været udsendt på missioner i blandt andet Afghanistan med jægerkorpset. (Arkivfoto).

Kendte ansigter

I denne sæson er der også et par kendte ansigter blandt aspiranterne.

Ud over Sæþór Kristinson medvirker også 35-årige Aske Bang, der arbejder som filminstruktør og skuespiller.

Powered by Labrador CMS