Årgang 0: Stephanie har fået ny kæreste

Stephanie fra Årgang 0 har fået ny kæreste. Foto: Anders Löfstedt/TV2
Udgivet Opdateret

De unge fra Årgang 0 er for alvor blevet teenagere – der er kærlighed i luften

Stephanie van der Watt fra Årgang 0 er for alvor blevet teenager. I andet afsnit af den populære dokumentarserie kom det frem, at hun havde mødt en sød fyr i Lalandia, som hun havde flirtet med.

Den 15-årige Stephanie chattede med seerne på tv2.dk tirsdag aften, og der uddybede hun flirten – og fortalte desuden, at hun har fået en ny kæreste.

– Jeg har snakket med ham om, at afsnittet vil handle om ham. Han var helt okay med det, for jeg var ret vild med ham dengang. Men fordi det næsten er et år siden, er jeg ikke så glad for det nu. Jeg har også en kæreste nu, som ikke er så begejstret for det. Og så synes jeg også, at den måde, det er klippet sammen på, er lidt overdrevet, skrev Stephanie som svar til en af seerne, der spurgte ind til fyren fra Lalandia.

Ny kæreste fra parallelklassen

Stephanie har været med i Årgang 0, siden hun blev født sammen med tre andre børn, der kun havde det til fælles, at de blev født netop omkring år 2000.

I chatten på tv2.dk fortalte Stephanie også lidt om sin nye kæreste:

– Han begyndte med at gå i min parallelklasse, og så snakkede vi stille og roligt, og der var egentlig ikke noget i det til at starte med. Så jeg har ligesom mødt ham gennem skolen, og det er jeg super glad for.

Men seerne skal ikke regne med, at den nye kæreste kommer på skærmen lige foreløbigt. Det unge par vil gerne holde det lidt for sig selv indtil videre.

Powered by Labrador CMS