Alvorlig ulykke under tv-optagelser: -Jeg var helt væk

Oliver Bjerrehuus er kommet til skade i et nyt tv-program optaget i troperne. Det kostede ham en mistet hukommelse og syv sting i fingeren

Udgivet Opdateret

Oliver Bjerrehuus har været udsat for en alvorlig ulykke.

Den 47-årige realitys-stjerne og fotomodel fremviste forleden en skadet finger overfor Kendte.dk i København, og løftede samtidig lidt af sløret for, hvad der er hændt under nogle optagelserne af et nyt tv-program i troperne, der endnu ikke er lanceret. Discovery+ står bag.

– Det var faktisk både tropisk og spændende, og så havde jeg lige en ulykke, siger han hemmelighedsfuldt.

Det synlige bevis på, at noget alvorligt er hændt, kunne ses af en forbinding på pegefingeren, som er blevet syet med syv sting.

– Det var et kæmpe eventyr, og så skulle vi kigge ind i en sort ting. Jeg så et glimt, og så kan jeg ikke huske mere? Jeg var helt væk, men jeg glæder mig til at få gendannet min hukommelse, når jeg skal se programmet, forklarer Oliver Bjerrehuus hemmelighedsfuldt om den ufrivillige medfart, han fik under optagelserne, og som gjorde, at han besvimede eller gik i sort, og efterfølgende har mistet hukommelsen.

Oliver Bjerrehuus måtte syes med syv sting efter en alvorlig ulykke i forbindelse med nogle tv-optagelser.
Oliver Bjerrehuus måtte syes med syv sting efter en alvorlig ulykke i forbindelse med nogle tv-optagelser.

Afsløring kommer senere

Den fulde afsløring af hændelsen, får seerne først indblik i, når programmet rammer premieredagen, der ifølge Kendte.dk endnu ikke er fastlagt.

– Jeg vågnede brat op, er sluppet med kun lidt jetlag, og er bare glad for at være tilbage igen og opleve efteråret i København, lød det fra den populære charlatan, der var han var i gang med optagelserne af ”Mandeklubben” sammen med sin faste podcastmakker, Frederik Fetterlein.

Powered by Labrador CMS