Alle tabte kæben: Meghan med vild overraskelse

Meghan Markle to fusen på alt og alle, da hun besøgte et dyrecenter i London.

Meghan Markle elsker dyr, men det var hende, der løb med alt opmærksomheden. KLIK VIDERE FOR FLERE SØDE BILLEDER. Foto: Scanpix
Meghan Markle elsker dyr, men det var hende, der løb med alt opmærksomheden. KLIK VIDERE FOR FLERE SØDE BILLEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Meghan Markle er så småt begyndt at have en række protektorater. En af dem er Mayhew, der er en velfærdsorganisation, der har fokus på dyr og hvordan man forbedrer livet for hunde, katte og mennesker i samspil med dyr.

Og onsdag besøgte Meghan Markle Mayhew i London, hvor hun fik lov til at møde dyr, personale og frivillige, der alle kæmper for et godt liv til dyrene.

Under besøget så Meghan Markle fik hun mulighed for ved selvsyn at se, hvordan projekterne foregår.

Artiklen fortsætter under videoen

Et af projekterne viser blandt andet, hvordan dyreterapi kan hjælpe lokale borgere.

Meghan stjal billedet

Men det endte med, at det ikke var de søde dyr, der løb med opmærksomheden. Derimod var det Meghan Markle og hendes yderst opsigtsvækkende påklædning, der har skabt overskrifter i medier verden over.

Det viser sig nemlig, at Meghan Markle er ligesom alle os andre – hun havde nemlig også været på shoppingtur i butikken H&M. Normalt forbinder man kongehuset med ekstravagante kjoler og dyre designermærker, men her gik Meghan Markle altså imod strømmen.

Meghan Markle hade nemlig en lys-beige kjole på, som på H&M’s hjemmeside står til sølle 34.99 dollars, hvilket svarer til godt 230 kroner. Meget slående kan man også allerede nu konkludere, at drømmer du om at have samme garderobe som Meghan Markle, så må du skyde en hvid pil efter det. Kjolen er nemlig allerede udsolgt.

Måtte afvise exceptionelt tilbud

Da Meghan Markle kiggede rundt på hele centeret, der kom der lige pludselig en mulighed, som ingen havde regnet med. Meghan fik lov at møde hunden Minnie, der er en Jack Russell. De ansatte fortalte, at hunden skulle bortadopteres, men Meghan Markle blev smaskforelsket i hunden.

– Vi kan ikke få en anden hund, før vi får babyen. Vores hænder er simpelthen for fulde, forklarede hun.

Meghan er kendt for at være særlig glad for dyr – og hende og prins Harry har allerede to hunde, der bor på Kensington Palace. Den ene hund hedder Guy, der er en beagle som Meghan Markle adopterede fra et redningshjem i Ontario, Canada. Derudover ejer parret en sort labrador.

Powered by Labrador CMS