Alexandra trækker en streg i sandet: Har fået nok af Dronningen

Grevinde Alexandra har i de seneste måneder gjort ting, der er langt fra, hvad kongehuset normalt billiger.

Udgivet Opdateret

Da grevinde Alexandra pludselig udgav sin single ‘Wash me away’, der havde de færreste regnet med det. Men den tidligere prinsesses indtog på popscenen har kastet en uventet succes af sig. Musikken er at finde på toppen af hitlisterne – og nu har grevinde Alexandra løftet lidt af sløret for, hvad der skal ske i den nærmeste fremtid.

Og ja, den fremtid vil inkludere mere musik. Faktisk vil grevinde også prøve kræfter med at optræde live i den nærmeste fremtid. Grevinden har nemlig afsløret, at hun netop nu modtager sangtræning, som vi tidligere har berettet på Kendte.dk.

Men lørdag den 10 november fik grevinden sin livedebut, da hun sang foran 1200 tilskuere i Malmö Arena til et velgørenhedsevent, hvor kun særligt udvalgte var inviteret.

Et hit – hos bekendte

Grevinde Alexandra overraskede alt og alle, da hun udgav en single. Karrieren som popstjerne har ikke ligefrem ligget i kortene, men nu får grevinden opbakning fra en uventet kant. Sangen er åbenbart blevet et hit hos de unge mennesker – eller nærmere betegnet prins Nikolais venner, forklarede den 54-årige sanglærke, da hun besøgte Go’ Morgen Danmark.

– Min søn Nikolai sagde, han havde spillet nummeret for nogle venner, og de jublede og dansede rundt. Jeg er bare glad. Jeg håber, man tager godt imod sangen og bliver glad, lød den positive melding i TV-programmet.

Farvel til det royale liv?

Men de seneste måneder har grevinden taget et aktivt valg, mener kongehusekspert, Søren Jakobsen. Han forklarer nemlig til Se og Hør, at Alexandra i den seneste tid har vinket farvel til et liv i erhvervslivet. Derimod skulle den tidligere prinsesse have bevæget sig ind i en stratosfære, der nærmere ligner reality TV på linje med Janni Ree og Caroline Flemming.

2018 har på mange måder været året, hvor grevinde Alexandra tog endegyldig afsked med sit royale liv – først offentliggjorde hun et erotisk billede og efterfølgende har hun afsagt sig apanage fra 2020, udgivet en bog og udgivet en sang.

Dronningen havde ellers taget Alexandra til nåde i slutningen af 2017, hvor hun blev inviteret med til den store premiere på dronningens ‘Nøddeknækkeren’, men det kan hun godt vinke farvel til nu, mener Søren Jakobsen.

– Hun kan være ved at brænde det hele af. Den samlede pakke er ikke ligefrem nogen julegave til dronningen. Det er det virkelig ikke, siger Søren Jakobsen til Se og Hør.

Hvad der er næste kapitel i Alexandras liv er svært at spå om, men det bliver uden tvivl spændende at følge.

Powered by Labrador CMS