Alexandra er ikke færdig med at overraske

Der gik chokbølger gennem det royale Danmark, da Alexandra udgav en single. Nu kommer grevinden med endnu en bombe.

Grevinde Alexandra prøvede kræfter med at optræde live i Malmø til et stort velgørenhedsevent. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Da grevinde Alexandra pludselig udgav sin single ‘Wash me away’, der havde de færreste regnet med det. Men den tidligere prinsesses indtog på popscenen har kastet en uventet succes af sig. Musikken er at finde på toppen af hitlisterne – og nu har grevinde Alexandra løftet lidt af sløret for, hvad der skal ske i den nærmeste fremtid.

Og ja, den fremtid vil inkludere mere musik. Faktisk vil grevinde også prøve kræfter med at optræde live i den nærmeste fremtid. Grevinden har nemlig afsløret, at hun netop nu modtager sangtræning, som vi tidligere har berettet på Kendte.dk.

Men lørdag den 10 november fik grevinden sin livedebut, da hun sang foran 1200 tilskuere i Malmö Arena til et velgørenhedsevent, hvor kun særligt udvalgte var inviteret.

En nervøs oplevelse

I et interview med BT har grevinde Alexandra afsløret, at hun var nervøs i starten af sangen, men at hun nød at optræde. Og som enhver anden sanger afslørede den nye solist, at hendes største frygt var at glemme teksten.

– Jeg understreger her, at jeg er amatør. Jeg synes, det er utroligt, at sangen bliver sammenlignet med Lukas Graham. Slap dog af, siger jeg. Det er en velgørenhedssang. Jeg er ikke professionel, jeg har ikke tænkt mig at bevæge mig på den store scene som et livsvilkår. Det er ikke en ny karriere, siger grevinde Alexandra til BT.

Det er endnu uvist, hvorvidt grevinden har flere musikalske projekter i støbeskeen, men hun siger, at der vil komme flere kreative projekter fra hende. Og efter et år med et vovet portrætbillede, en bog og nu også en musikalsk single.

 

Powered by Labrador CMS