Afslører: Det er lille-prinsen helt vild med

Hertuginden af Cambridge kom med en indrømmelse om sin yngste søn.

Udgivet Opdateret

Hertuginde Kate medvirkede tirsdag den 14. juli i morgen TV-programmet BBC Breakfast. Her kom hun med en indrømmelse om sin og prins Williams ‘mindstemand’ nu 2-årige prins Louis. Han er ikke verdens største fan af social distance her under corona-krisen. Det skriver blandt andet Harpers Bazaar.

Se uddrag af udsendelsen i et Instagram-opslag længere ned i artiklen.

Artiklen fortsætter under videoen

“Louis forstår ikke social distance. Han vil meget hellere uddele krammere. Især til børn, der er yngre end ham selv,” forklarer hertuginden i programmet.

Hun kommer også ind på livet i hjemmet mens familien har isoleret sig på deres landsted Amner Hall i Norfolk under krisen. Her fortæller hun blandt andet, at George, Charlotte og Louis alle spiser ‘som heste’.

“Mine børn er bundløse. Jeg føler mig som en fodermaskine,” siger Kate med et smil.

Hertuginden var med i programmet som led i lanceringen af et nyt uddannelses-initiativ, ‘Tiny Happy People’, der sigter mod at tackle sprogvanskeligheder hos børn mellem nul og fem år.

Fakta er, at omtrent en fjerdedel af de britiske børn ikke har nået et tilstrækkeligt, sprogligt niveau, når de starter i skolen og det bekymrer i høj grad hertuginden.

I den forbindelse taler hun om vigtigheden af, at forældre tilskynder til læring både i og udenfor skolen.

“Det er det, der betyder noget. Det handler ikke nødvendigvis om legetøjet eller de spændende steder, man tager dem med til. Det er hvordan, man som forældre interagerer med dine børn, der virkelig tæller,” siger hun.

Powered by Labrador CMS