Åbne Julie Berthelsen føler sig kastet ud på dybt vand

Sangerinden Julie Berthelsen kæmper med sit eget præstationsniveau i dansekonkurrencen Vild med dans.

Julie Berthelsen løfter sløret for, at hun kæmper med flere udfordringer end blot at lære dansetrinene, når kameraerne slukkes. Foto: Sophia Juliane Lydolph/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Det kan synes let og ubesværet, når kendisserne i TV2-programmet Vild med dans bevæger sig på dansegulvet.

Sangerinden Julie Berthelsen løfter dog sløret for, at hun kæmper med flere udfordringer end blot at lære dansetrinene, når kameraerne slukkes.

På sin blog julieberthelsen.dk fortæller “It’s a Wonderful Feeling”-kunstneren i et nyt indlæg, at den skærpede konkurrence i høj grad præger hende.

– Det er godt nok lang tid siden, at jeg har været kastet ud i så mange anstrengelser på alle planer og ud på så dybt vand. Jeg kæmper stadig med at acceptere, at jeg er i noget, som jeg bestemt ikke er bedst til og ikke kan præstere perfekt i, skriver Julie Berthelsen i sit indlæg.

I sit indlæg forklarer den 37-årige musiker dog også, at hun er overbevist om, at flere af deltagerne i Vild med dans kan mærke presset fra dansekonkurrencen.

– Konkurrencen er hård. That’s the name of the game. Men det er noget, der tynger den gode stemning, skriver Julie Berthelsen blandt andet på sin blog og fortsætter:

– Og det er noget, der gør, at vi sætter stort pres på os selv. Vi er også allesammen en flok mennesker, som er vant til at præstere på højeste plan inden for vores respektive felter! Vi ville aldrig kunne gøre det anderledes eller halvhjertet.

Læs hele Julie Berthelsens indlæg her.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS