Fransk stjerne og dansk DJ er første hovednavn

Tinderbox har offentliggjort 13 danske og udenlandske navne til næste festival i Tusindårsskoven.

Udgivet Opdateret

Festivalen Tinderbox byder i 2024 blandt andet på den franske stjerne David Guetta sammen med den danske DJ og producer MORTEN samt et gensyn med den canadiske sangerinde Avril Lavigne.

Det oplyser Tinderbox onsdag i en pressemeddelelse, hvor de offentliggør 13 danske og udenlandske navne til den kommende festival i Tusindårsskoven i Odense.

Favner bredt

Og ifølge festivalchef Brian Nielsen er det navne, som favner bredt.

- Jeg synes, at vi kommer bredt rundt og omfavner mange af de forskellige genrer, der alle har et publikum på vores festival.

- Og desuden får præsenteret nogle nøgleartister, som på hver deres måde har haft betydning for forskellige generationer af gæster, siger Brian Nielsen i pressemeddelelsen.

Første hovednavn

David Guetta skal for første gang på dansk jord spille med den danske DJ og producer MORTEN, som sammen går under navnet Future Rave. Den konstellation er første hovednavn, der er offentliggjort.

- Future Rave er en booking, vi har prøvet at lande i flere år, og at vi så bliver de første i Danmark til at præsentere det, glæder vi os meget over, siger festivalchef Brian Nielsen i pressemeddelelsen.

Guldimund, Asger Nordtorp Pedersen, skal for første gang optræde på Tinderbox festival i 2024. Sidste år spillede han blandt andet på Roskilde Festival. (Tinderbox).

Avril Lavigne er tilbage

Derudover vender den canadiske sangerinde Avril Lavigne tilbage på scenen efter 16 år. Hun blev især kendt i 00'erne og er blandt andet kendt for sangene "Sk8er Boi" og "Girlfriend".

Flere danske navne vil også være med til at sætte gang i festivalen. Blandt de nye navne er blandt andre Guldimund, som de seneste år er blevet populær blandt det danske publikum.

Han er især kendt for sangen "Det' kun vigtigt, hvad det er" fra i 2023, som han blandt andet optrådte med på dette års Roskilde Festival.

Flere navne på vej

Derudover har Tinderbox blandt andet offentliggjort navnene Benjamin Hav & Familien, Jonah Blacksmith, Pil, Suspekt og Tina Dickow.

SUSPEKT

Suspekt er en dansk rapgruppe, som består af de tre medlemmer Bai-D, Orgi-E, Rune Rask. Alle tre er opvokset i Albertslund. Gruppen er et af de bedst kendte navne i dansk hiphop, og har modtaget positive anmeldelser, specielt for deres albums 'Prima Nocte', 'Elektra' , 'V', '100% Jesus' og 'Sindssyge Ting'.

Stilmæssigt laver Suspekt rap med en hård, kontant stil i både musik og tekster. Deres stil er blevet henvist til som horrorcore.

Suspekt har optrådt på Roskilde Festival, Smukfest, Northside og Tinderbox m.fl, og gruppen har samarbejdet med artister som Kendrick Lamar, Schoolboy Q, Lukas Graham, Tina Dichow, Benal og Jooks.

Kilde: Wikipedia

Tinderbox vil frem mod sommer annoncere flere navne til festivalens fem scener.

Festivalen finder sted fra torsdag den 27. juni til lørdag den 29. juni 2024.

Powered by Labrador CMS