Dansk modedronning sætter luksus-hyblen til salg

Modeboss Malene Malling har sat sit nordsjællandske rækkehus til salg.

Modeboss Malene Malling har sat sit nordsjællandske rækkehus til salg. KLIK VIDERE OG SE RÆKKEHUSET. Foto: Christian Liliendahl/Scanpix (Arkivfoto)
Modeboss Malene Malling har sat sit nordsjællandske rækkehus til salg. KLIK VIDERE OG SE RÆKKEHUSET. Foto: Christian Liliendahl/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Prisende beskrivelser som “smagfuld” og “istandsat” er noget nær obligatorisk, når det er landets pt. dyreste rækkehus, der bliver sat til salg.

Men når ejerkvinden så oven i købet er en af sværvægterne inden for dansk mode, er det med god grund, at liebhavermægleren Kristian Lützau har skruet ekstra op lovprisningerne og tilføjet adjektiver, så det er “yderst smagfuld” og “smukt istandsat”, man kan læse sig til i salgsopstillingen.

Det skriver Boliga Kendte.

Pris der sprænger de flestes budget

Modeboss Malene Malling har sat sit nordsjællandske rækkehus til salg.

Og den enorme bolig kommer også med et prisskilt, der nok sprænger de flestes boligbudget.

Lige under de 20 millioner kroner – eller helt præcis 19.750.000 kroner – er hjemmet sat til salg for.

Det er dog ikke “bare” et rækkehus, man vil kunne flytte ind i, hvis man slår til.

Huset er et hjørnehus i “De Engelske Rækkehuse”; to karrérer i Klampenborg opført efter forbillede fra engelske town-houses, hvor fx køkken og bryggers ligger i en højtliggende kælder, så tjenestefolkene var adskilt fra herskabet.

Netop den store kælder gør, at man enten skal have rigeligt med møbler med eller sørge for luft i budgettet til en indkøbsstorm i ens foretrukne boligbutik.

335 kvadratmeter finder man i de øverste tre plan, mens kælderen – der er isoleret og blandt andet rummer køkken med pejs og en spisestue – tilføjer lidt over 100 kvadratmeter ekstra at boltre sig på.

Kig til Øresund

Og når køkkenet rykker ned i plan, så er der masser af plads til liebhaveri på de øvre etager. Således er det både hall med trappeløb og to stuer en suite.

Har man mange børn – eller ofte overnattende gæster – behøver man ikke at acceptere, at sofaen skal kunne forvandles til en natlig hvileplads og dermed bliver mere praktisk end pæn.

Rækkehuset har nemlig forældresoveværelse og tre værelser på 1. salen, mens der ifølge Boliga Kendte på 2. salen er to yderligere værelser – og så også lige en tagterrasse med kig til havet.

Malene Malling har forlaget Malling Publications, der udgiver magasinerne “Cover” og “The Horse Rider’s Journal”.

Før hun etablerede sit eget, var hun blandt andet chefredaktør på modemagasinet “Costume”.

Powered by Labrador CMS