- Romantisk at få styr på økonomien

I nyt program hjælper vært Sofie Østergaard og to økonomiske eksperter fem forskellige familier med at se deres økonomi i øjnene

Udgivet Opdateret

En ny DR-programserie skal hjælpe flere familier i Danmark med at få styr på deres økonomiske situation i en periode med rentehop, inflation og høje energipriser.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Programmet hedder "Boost dit budget" og har den rutinerede DR-vært Sofie Østergaard i værtsrollen.

Sammen med to økonomiske eksperter besøger hun fem forskellige familier for at hjælpe dem med at se deres økonomi i øjnene.

Går selv op i privatøkonomien

- De familier, der medvirker, deler deres drømme med os. Det er drømme, som mange af os kan relatere til. At opnå mere frihed, spare godt op til pension, købe en lejlighed og så videre, fortæller Sofie Østergaard i pressemeddelelsen.

- De ting, familierne lærer i programmet, kan man selv implementere i sin egen hverdag for at optimere sin økonomi, siger hun.

Værten går selv op i sin privatøkonomi og håber, at programmet kan være med til at aftabuisere økonomi, lyder det i pressemeddelelsen.

- Kan være romantisk

- Det kan i virkeligheden være sjovt og faktisk romantisk at få styr på økonomien, selv i en svær tid, siger den 41-årige tv- og radiovært.

Sofie Østergaard er især kendt for sine værtstjanser på underholdningsprogrammet "Versus", børnenes melodigrandprix, MGP, og "SommerSummarum".

Vil gøre danskerne klogere

Ifølge pressemeddelelsen ønsker DR at styrke danskernes viden om privatøkonomi på grund af den økonomiske svære periode, som Danmark befinder sig i i øjeblikket.

- Vi ved ikke, hvor lang tid den usikre økonomiske periode varer, og med programmet giver vi seerne nogle konkrete redskaber til at håndtere deres økonomi og tage sagen i egen hånd, forklarer Eva Kvist, der er redaktionschef for livsstils- og faktaprogrammer i DR.

"Boost dit budget" har premiere 19. april på DRTV og DR1.

Sofie Østergaard har blandt andet været vært på underholdningsprogrammet 'Versus', børnenes melodigrandprix, MGP, og 'SommerSummarum'. (Arkivfoto).
Sofie Østergaard har blandt andet været vært på underholdningsprogrammet "Versus", børnenes melodigrandprix, MGP, og "SommerSummarum". (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS