Mickey Mouse i en helt ny tv-serie

I april kan de yngste seere glæde sig til en ny serie med Mickey Mouse.

Udgivet Opdateret

Disney Junior lancerer en ny tv-serie ”Mickey og racerholdet”.

Det er et actionfyldt racereventyr for de 2-7-årige.

I serien møder man også andre velkendte og elskede karakterer såsom Mickeys venner Minnie, Pluto, Fedtmule, Andersine og Anders And.

– Børn og forældre har i mange årtier elsket Mickey Mouse, og de har nu senest set, leget og lært med Mickeys Klubhus på Disney Junior. Vi er spændte på at relancere de klassiske Disney-karakterer i en helt ny tv-serie, hvor børnene denne gang kan følge Mickey og hans venner på racereventyr til ikoniske steder over hele verdenen og lære om venskab, samarbejde og god sportsånd, siger nordisk marketingdirektør for The Walt Disney Company i Norden, Anna Glanmark, i en pressemeddelelse.

Driver et bilværksted

I ”Mickey og racerholdet” driver Mickey og vennerne et bilværksted i Tip-topkøbing. I deres fritid deltager de i fartfyldte konkurrencer med deres unikke racerbiler, som er inspirerede af deres forskellige personligheder, og som kan skifte både form og farve.

Når de ikke konkurrerer, driver Andersine og Minnie ”De Glade Hjælpere”, en virksomhed der giver en hjælpende hånd til alle i byen.

Disney Juniors hjemmeside kommer alle fans af Mickey og hans venner til at kunne finde opskrifter, aktiviteter og farvelægningsark med temaet fra ”Mickey og Racerholdet”. I ”Disney Junior Leg” app’en kan børnene spille spil, se videoer og vinde pokaler.

De danske karakterer består af Anders Bircow (Mickey), Louise Engell (Minnie), Johan Vinde (Fedtmule), Peter Zhelder (Anders) og Annette Heick (Andersine).

”Mickey og racerholdet” har premiere den 19. april på Disney Junior.

Powered by Labrador CMS