Tina Lund venter forgæves

Den hesteglade forsidefrue søger nye græsgange under den tilsyneladende håbløse konflikt mellem reality-kollegaerne

Udgivet Opdateret

Mens konflikten raser på kryds og tværs mellem Janni Ree, Amalie Szigethy og Jackie Navarro fra 'Forsidefruer' har Tina Lund holdt sig pænt på sidelinjen i en stiltiende forventning om, at stormen vil rase af.

Nye græsgange

Men ventetiden har været omsonst, og hun søger nu nye græsgange.

Det skriver Her & Nu.

Den tidligere medvirkende i realityserien 'Forsidefruer' savner tiden med tv-optagelser og det sociale samvær med de andre kvinder fra showet. 

Savner tv

- Det var jo meningen, at vi skulle have lavet ”Forsidefruer” igen, men det blev aflyst i sidste øjeblik. Det er ærgerligt, for det var meget sjovt at lave. Jeg savner at lave tv. Det med lige at komme ud og få de fine kjoler på og være sammen med pigerne. Mit arbejde med hestene er jo meget alvorlig, og er mest med mænd, meget seriøst og med mange penge. ”Forsidefruerne” var jo sjovt og lidt fjollet. Og hyggeligt, siger hun til mediet.

Beslutning efter sommer

Tina Lund har modtaget et nyt tv-tilbud, som hun afventer en endelig beslutning på efter sommeren, fortæller mediet videre.

Den tidligere springrytter udtrykker et stort savn til de rejser og oplevelser, hun delte med sine medvirkende fra 'Forsidefruer', især venskabet med Gunnvør, som hun stadig ser privat.

Selvom der er udsigt til nye tv-projekter, er det med en vis nostalgi, hun ser tilbage på de lette og sjove stunder med 'Forsidefruer', skriver Her & Nu.

Tina Lund synes om alle de medvirkende fra hedengangne ’Forsidefruer’ i modsætning til visse andre, der har fortalt om konfliktfyldte relationer.
Powered by Labrador CMS