Svarer på hårde anklager

Står sammen i krisen

Fyrsteparet i Monaco, Charlene og Albert, står overfor alvorlige anklager fremsat af deres tidligere forretningsfører Claude Palmero, rapporterer db.no.

Palmero anklager fyrstinde Charlene for at ansætte ulovlige indvandrere og betale dem en lousy løn.

Fyrsteparret har via deres advokat svaret, at eventuelle ulovlige ansættelser i sidste ende var Palmeros ansvar.

Han hævder samtidig, at fyrst Albert har en hemmelig konto, han bruger til at kanalisere penge til sine tidligere elskerinder og de børn, han har fået med dem.

Viste sig sammen

Til trods for anklagerne om utroskab, viste fyrsteparret sig sammen offentligt under fejringen af helgenen Sainte Dévote i Monaco og deltog i de traditionelle ceremonier sammen med deres tvillinger.

 Fyrst Albert har afvist anklagerne og kritiserer Palmeros mangel på respekt for familien og fyrstedømmet, ifølge db.no.

Fyrstinde Charlene og fyrst Albert svarer på de hårde anklager fra deres tidligere forretningsfører.

Alberts advokat, Jean-Michel Darrois, fortalte til Le Monde, at fyrstedømmets budget og prinsens egne midler altid har været holdt skarpt adskilt som forklaring på at fyrsten har sin egen bankkonto.

- Jeg har benyttet mig af min ret til at vælge den kapitalforvalter/forretningsfører jeg ønsker, og de seneste hændelser har vist hvor rigtig den beslutning var, siger Albert endvidere om fyringen af Palmero, der skal have udløst hans angreb på fyrsteparret.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS