Royalt chok: Må aflyse barnedåb

En person, der skulle have deltaget i barnedåben, er blevet bedt om at selvisolere. Derfor har forældreparret nu været nødt til at aflyse barnedåben

Sådan så det ud, da prinsesse Eugenie lige havde født hende og Jack Brooksbanks første barn. Foto: Princess Eugenie and Jack Brooksbank/PA Wire/Handout via REUTERS/Scanpix
Sådan så det ud, da prinsesse Eugenie lige havde født hende og Jack Brooksbanks første barn. Foto: Princess Eugenie and Jack Brooksbank/PA Wire/Handout via REUTERS/Scanpix
Udgivet Opdateret

Som så mange andre bliver selv de kongelige ramt af coronapandemiens konsekvenser.

På lørdag skulle prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank have holdt barnedåb for deres søn August, men det er nu blevet aflyst.

Det skriver Hello Magazine.

Den fem måneder gamle baby skulle have været døbt på Royal Chapel of All Saints i Windsor, men nu er ceremonien altså aflyst på grund af corona.

En af festens gæster er blevet instrueret i at selvisolere.

Dronning Elizabeth skulle ellers angiveligt have været en af gæsterne til festen, sammen med blandt andre Eugenies søster prinsesse Beatrice og dennes mand Edoardo Mapelli Mozzi.

Stolte traditioner

Når de royale babyer bliver døbt, så er det en proces, der starter med mange faste traditioner. Det har nemlig været kutyme, at børnene er blevet døbt i en dåbskjole, der er en eksakt kopi af den, som dronning Victorias datter blev døbt i tilbage i 1841. 

Typisk er moderen eller faderens søskende ej heller gudforældre, men i de seneste år har vi set denne rolle gå til fætre, kusiner, tidligere barnepassere og tætte familievenner.

Der var inden barnedåben spekuleret i, om Meghan eller Harry skulle være gudforælder, da Eugenie har et meget nært forhold til prins Harry.

Af andre prominente potentielle gudforældre har Robbie Williams været nævnt. Robbie Williams datter var også en af brudepigerne til Eugenie og Jacks bryllup tilbage i 2018.

August Philip Hawke Brooksbank blev født den 21. februar i London.

Powered by Labrador CMS