Prinsesse stod bag de skumle planer

Var arkitekten  bag udsmidningen af Harry og Meghan

Kulminationen på det iskolde forhold mellem prins Harry og hertuginde Meghan på den ene side og kronprins William og Kong Charles på den anden side, kom, da Charles smed sin yngste søn og hustru ud fra Frogmore Cottage.

Frogmore Cottage ligger lige op af Windsor Castle i Berkshire.

Afdøde dronning Elizabeth stillede det til rådighed for Harry og Meghan som en bryllupsgave, og parret har selv smidt små 20 millioner kroner i en renovering af ejendommen.

Men efter Netflix-dokumentaren, Harrys selvbiografi "Reserven" og dronning Elizabeths død, blæser der nye og mere barske vinde i det engelske kongehus.

Hun står bag

I en ny bog, "Endgame", af forfatteren Omid Scobie, der betegnes som et bombenedslag, peger han direkte på prins Charles' søster, prinsesse Anne, som den der overbeviste Charles om at smide Harry og Meghan ud fra Frogmore Cottage.

- Prinsesse Anne stod i spidsen for den gruppe mennesker, der fik Charles til at smide dem ud blot 24 timer efter udgivelsen af "Reserven", skriver Scobie.

Prinsesse Anne var arkitekten bag udsmidningen af Harry og Meghan, skriver forfatter i ny bog om det britiske kongehus.

Harry reagerede skarpt:

- Vil du da ikke se dine børnebørn længere, sagde han til kong Charles.

William er kold

Af bogen fremgår det også, at Charles og kronprins William har en meget forskellig indfaldsvinkel til problemer i familien.

- Charles regerer både med hovedet og hjertet. William er mere kold. Han vil have tingene gjort og har ikke problemer, hvis nogle står tilbage som ofre, når støvet har lagt sig.

Det har længe været beskrevet, at der er kold luft mellem brødrene William og Harry.

Heller ikke deres fruer taler tilsyneladende med hinanden. Ifølge Scobie har Meghan og Kate ikke talt sammen siden 2019.Powered by Labrador CMS