Prins giver gode råd til landsholdet

- Spis dobbelt så meget, mente prinsesse Kates seksårige søn Louis er måden at forberede sig på til det kommende EM i Tyskland

Udgivet

Under et besøg hos det engelske fodboldlandshold, der skulle sendes af sted til EM i Tyskland, afslørede Prins William, at hans yngste søn, Prins Louis, havde foreslået, at spillerne skulle spise 'dobbelt portion' for at sikre sejr ved Euro 2024.

Det skriver Daily Mail.

Mødte de 26 spillere

Den 41-årige tronfølger mødtes med landstræner Gareth Southgate og hans 26 mand store trup på træningsanlægget på Burton-upon-Trent.

- Jeg spurgte Louis, hvad jeg skal sige til det engelske hold i dag. Det bedste råd, jeg fik var, at råde jer til at spise dobbelt så meget som normalt, sagde Prins William i en samtale med spillerne.

Udspilede maver

Holdets anfører Harry Kane reagerede med et smil på rådet, og bemærkede, at holdets ernæringsekspert nok ikke ville være begejstret for at se spillerne løbe rundt med udspilede maver.

Støtte og forventninger

Prins William, der er præsident for det engelske fodboldforbund, delte også personlige anekdoter og motiverede spillerne, hvilket understregede hans støtte og forventninger til holdet under turneringen under EM i Tyskland, skriver Daily Mail.

Prins William mødte blandt andre Harry Kane fra det engelske landshold, inden holdets afgang til EM i Tyskland.
Prins William morede sig med spillerne inden afgang.
Powered by Labrador CMS