Nu gør den norske kronprinsesse det igen

Mette-Marit annoncerer efter fem års pause endnu en spændende rejse med 'Litteraturtoget'

Efter en fem år lang pause, tager Norges litteratur-glade kronprinsesse Mette-Marit nu igen fat på et projekt, der står hendes hjerte helt nært.

Det er et tiltag, hun første gang satte i søen tilbage i 2014, og som hun siden har gentaget hvert år frem til og med 2019.

Bogfestival på skinner

Nemlig en rejse med 'Litteraturtoget', der er en 'bogfestival på skinner'.

Ifølge det norske kongehus ønsker Mette-Marit med Litteraturtoget at dele sin læseglæde og udbrede den gode litteratur - i overbevisning om, at der findes en bog for alle.

Rejsen, der har udgangspunkt i byen Elverum, foregår den 11. og 12. juni, og herfra kører toget til Røros og stopper undervejs i Alvdal.

Tager sine egne bøger med

På alle tre stationer vil der være forskellige litteraturrelaterede arrangementer, ligesom interesserede vil få mulighed for at opleve et udsnit af kronprinsessens egne bøger, som er udstillet i togets 'biblioteksvogn'. 

Med på rejsen har kronprinsessen er række allerede etablerede forfattere samt nogle nye, som vil dele deres skønlitterære historier med publikum. 

Efter en fem år lang pause, er norske kronprinsesse Mette-Marit nu igen klar til at tage på en spændende rejse med sit 'Litteraturtog'
Powered by Labrador CMS