Letizia bar en helt særlig jakke

Den spanske dronning strålede i rødt ved prisuddeling i Madrid 

I samarbejde med 'Mutua Madrileña Foundation' overrakte spanske dronning Letizia tidligere på ugen bevillinger til i alt 34 sociale projekter ved et arrangement i Madrid.

Mutua Madrileña Foundation er en velgørenhedsorganisation, som hjælper med at fremme initiativer fra non-profit organisationer, der bidrager til at forbedre vilkårene og livskvaliteten for forskellige, sårbare grupper i samfundet.

En helt særlig rød jakke

Og ved arrangementet vakte dronningen, der ofte bliver beskrevet som et modeikon, opsigt med sin påklædning.

Det skriver modebloggen UFO No More.

Hun bar nemlig en helt særlig rød jakke, der er lavet af kvinder, der har været udsat for menneskehandel og seksuel udnyttelse.

Retter en stor tak

Af et opslag organisationen APRAMP, der støtter netop disse kvinder, har delt på Instagram, fremgår det, at dronningen blev gjort bekendt med jakken under et besøg hos dem.

Dronning Letizia ses her i sin helt særlige, røde jakke, der er lavet af kvinder, som har været udsat for menneskehandel og seksuel udnyttelse

I opslaget benytter organisationen også lejligheden til at rette en tak til dronningen.

- Tak for at støtten af vores arbejde og for at være talerør for alle kvinder, der befinder sig i en situation med seksuel udnyttelse og menneskehandel, skriver  APRAMP. 

Powered by Labrador CMS