I aften bliver det afsløret om Christian vinder

Dronning Margrethe vandt forleden en Robert. I aften kan der komme endnu en pris i det kongelige trofæskab  

Kongehuset kan muligvis se frem til endnu en fornem pris blot dage efter Dronning Margrethe modtog en Robert-pris som Årets Kostumedesigner for sit arbejde i filmen 'Ehrengard – Forførelsens Kunst'.

Det skriver Billed Bladet.

I kategorien 'Årets klip'

Det handler om en EchoPris, der hylder dem, 'der det forgangne år er brudt gennem lydmuren og har gjort en forskel', og som uddeles af TV2.

Kongehuset er nomineret i kategorien 'Årets klip' med et indslag fra kronprins Christians 18-års fødselsdagsfejring den 15. oktober, der er blevet delt på Kongehusets Instagram-profil.

Giver den gas på dansegulvet

I indslaget ser man kronprins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine give den gas på dansegulvet og til toner fra Benjamin Hav.

Prisuddelingen finder sted i Østerbrohuset i København i aften, og showet bliver sendt på TV 2 Play og TV 2 Echo søndag den 11. februar, rapporterer Billed Bladet.

Se det nominerede indslag her under.

Kongefamilien ses her på et af de officielle billeder der blev taget i anledning af kronprins Christians 18-års fødselsdag den 15. oktober sidste år

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS