- Har lyst til at stikke af fra det hele

Er blevet i Norge for døtrenes skyld

Udgivet Opdateret

I anden del af et interview til podcasten "Min børneopdragelse" udtaler norske prinsesse Märtha Louise, at hun til tider føler en trang til bare at stikke af fra det hele i Norge.

Hun er ikke længere en del af kongehuset og har ingen officielle pligter.

Hun kommer ind på sit anstrengte forhold til medierne og beskriver, hvordan hendes døtre håndterer det bedre end hun gjorde, da hun var ung.

Det skriver VG.

Dyb depression

52-årige Märtha Louise har tidligere fortalt, at hun på et tidspunkt i 20'erne var ramt af en dyb depression.

Selv om hun har planer om at flytte til USA, hvor hendes forlovede Durek Verrett bor, tyder intet på, at hun bosætter sig der foreløbig, skriver VG.

Prinsesse Märtha Louises forhold til medierne er anstrengt, og hun har flere gange haft lyst til at stikke af fra det hele.

- Mine børn og deres hverdag er her i Norge. Det må jeg respektere, og jeg forstår dem. Jeg er jo også grundlæggende glad for at være her, men indimellem får jeg bare nok, siger hun i podcasten.

Eksmandens selvmord

Prinsessen taler også åbent om tabet af sin eksmand Ari, som tog sit eget liv i 2019, og beskriver det som det sværeste hun har oplevet. 

Hun måtte fokusere på at støtte sine børn, før hun selv kunne bearbejde sorgen. Märtha Louise og Ari har tre døtre sammen, og prinsessen er stolt over, at de hver især har fundet deres passion i livet, skriver VG.

Endelig omtaler Märtha sin forlovede Durek som en "bonusfar" for døtrene og værdsætter den støtte han har givet familien, især efter Aris død. 

Hun er dog forsigtig med at udtale sig for meget om sin forlovede for at undgå sensationelle overskrifter, skriver VG.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af journalister fra Kendte.dk.

Powered by Labrador CMS