Forkæler danskerne igen

Også i år præsenterer Kongehuset en digital julekalender

Også i år forkæler Kongehuset danskerne med en digital julekalender, 'Jul bag slottets vinduer', på de sociale medier, hvor man får et indblik i kongefamiliens mange juletraditioner.

Den første låge blev åbnet i dag præcis klokken 7.

Det startede i 2016

Det er 8. gang julekalenderen er på programmet.

Det hele startede i 2016, hvor dronningen delte ud af den kongelige families private fotoarkiv og viste 24 julebilleder fra familiens jul gennem tiden. 

Året efter viste dronningen hver dag i december sit private julepynt fra Marselisborg Slot, og fra 2018-2021 blev der fortalt eventyr om dronningens hjemmelavede papnissefamilie. 

Og i år er det, nøjagtig som det også var tilfældet sidste år, små julefortællinger om julen i Kongehuset, det handler om.

Prins Vincent i køkkenet

Bag lågen i dag ser man prins Vincent give kronprinsparrets køkkenchef en hjælpende hånd i køkkenet.

Videoen blev optaget forleden i forbindelse med, at der skulle nemlig laves hundredevis af gammeldags æbleskiver til Mary Fondens julereception, der fandt sted i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg i går.

Se den skønne video her under.  

    

Også i år forkæler Kongehuset danskerne med en digital julekalender, hvor man kan se, hvad der foregår bag slottests vinduer i julemåneden.
Også i år forkæler Kongehuset danskerne med en digital julekalender, hvor man kan se, hvad der foregår bag slottests vinduer i julemåneden.

   

Powered by Labrador CMS