Det er slut: Harry bekræfter

Britiske prins Harry er nu blevet amerikansk statsborger

Udgivet

Prins Harry har officielt bekræftet, at han nu er bosiddende i USA, hvilket understreger hans stigende distancering fra Storbritannien efter at have trukket sig fra kongelige pligter for fire år siden.

Det skriver The Guardian.

Indberetter flytning

Harry, som er søn af Kong Charles III og nummer fem i arvefølgen til den britiske trone, har via sit rejsefirma 'Travalyst Ltd' indberettet flytningen til de britiske myndigheder.

Dette skridt udskiller ham fra rollen som en af kongens rådgivere. En position der i praksis kun tilfalder arbejdende medlemmer af den kongelige familie.

Prins Harry og hans amerikanske hustru, Meghan, bor i Montecito, Sydcalifornien, og har været åbne kritikere af det kongelige liv, skriver The Guardian videre.

Broren fortsætter med pligterne

Nyheden om Harrys opdaterede bopælsstatus kommer samtidig med, at Storbritanniens Prins William genoptager offentlige pligter, efter at hans hustru, Kate, Prinsessen af Wales, har afsløret, at hun gennemgår forebyggende kemoterapi for kræft.

Taber appel-sag

Tidligere på ugen tabte Harry en indledende appel mod en højesteretsafgørelse om at reducere hans personlige sikkerhedsniveau ved besøg i Storbritannien, rapporterer The Guardian.

Prince Harry har fået amerikansk statsborgerskab. Her med hustruen Meghan.
Powered by Labrador CMS