Dansk stjerneskud scorer Hollywood-rolle

The Rain-skuespiller Clara Rosager spiller i anden sæson af thrillerserien "Devils" over for Greys Hvide Verden-stjernen Patrick Dempsey.

Udgivet Opdateret

Det unge, danske stjernefrø Clara Rosager har landet en rolle i anden sæson af den finansielle thrillerserie "Devils".

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Cmore, som lægger platform til anden sæson af serien, der har dansk premiere den 18. maj.

Clara Rosager indtager rollen som den sociale enspænder Nadya Wojcik, der i kraft af sine unikke evner med matematik, tal og data, bliver finansfyrsten Dominic Morgans nye protegé.

Spiller overfor Derek Shepherd 

Dominic Morgan spilles af den Emmy-nominerede Patrick Dempsey, der smeltede mange kvindehjerter i rollen som lægen Derek Shepherd i serien "Greys Hvide Verden".

- Nadya skiller sig i mine øjne ud fra de andre karakterer i Devils. Hun er vokset op hos sin bedstemor i Polen, er meget religiøs og er et frisk ungt pust i en verden, hvor hun ikke rigtig passer ind, lyder det fra Clara Rosager i pressemeddelelsen.

- Men hun er rigtig god til tal, og kommer derfor under Dominics beskyttende vinger, fortsætter hun.

Ikke eneste dansker

Anden sæson af "Devils" udspiller sig i 2016. Her lurer Brexit om hjørnet, og Donald Trump kæmper for at blive valgt til præsident i USA.

Clara Rosager er primært kendt for rollen som Sarah i Netflix-succesen 'The Rain'. Derudover kan hun blandt andet skrive roller i 'Journal 64' og 'Før frosten' på sit CV. (Arkivfoto).
Clara Rosager er primært kendt for rollen som Sarah i Netflix-succesen "The Rain". Derudover kan hun blandt andet skrive roller i "Journal 64" og "Før frosten" på sit CV. (Arkivfoto).

Det unge stjernefrø er ikke den eneste dansker på thrillerseriens rolleliste. Lars Mikkelsen vender nemlig tilbage i rollen som den finansielle frihedskæmper og hacker Daniel Duval, der endte sidste sæson bag tremmer.

Baseret på bestseller

"Devils" er en Sky Originalserie, der er baseret på bestselleren "I diavoli", som er skrevet af forfatteren Guidi Maria Brera. 

Forfatteren har selv arbejdet for investeringsbanken Morgan Stanley i London.

Powered by Labrador CMS