Bitter strid brudt ud mellem Fie og Caroline

Hvem er mest billig? Det er en strid, der er brudt ud mellem to tidligere deltagere på Paradise Hotel.

Fie Laursen (t.v.) og Caroline Petersen (t.h.) er røget ud i en strid om, hvem der er mest billig. Privatfoto/TV3.
Udgivet Opdateret

To tidligere deltager på Paradise Hotel er røget i en strid efter et skænderi.

Fie Laursen skrev torsdag aften en sviner, der omhandlede Caroline Petersen – måske bedre kendt som “Onani Caroline” i den seneste sæson af Paradise Hotel.

Fie Laursen beskrev fire realitydeltagere – det var Caroline Petersen, Nikita Klæstrup, Michelle fra dette års Paradise Hotel og vært på Paradise Hotel, Rikke Gøransson.

Fie Laursen: -Caroline er billig

Det var dog kun Caroline Petersen, der fik hug af Fie Laursen. Og nu går striden på, hvem der er mest billig:

– Jeg synes, det er rigtig synd at gøre sig selv kendt som en billig pige i håb om at blive kendt og bryde tabuer, som hun siger, for jeg synes godt, man kan bryde tabuer uden at udstille sig selv som Dildo-pigen og lave grin med, at man opføre sig som en “slut”, skriver Fie Laursen på sin blog og fortsætter:

– Der er intet der kan gøre at jeg føler mig truet, med den karriere og baggrund jeg har, heller ikke en reality-pige der arbejder i Føtex, som ser en personlig genstand som en dildo og en intelligens der rækker ligeså langt som et egern.

– Behersk dig nu lidt, du opfører dig som en rebelsk hyæne der fik slået alle hjernecellerne ud som barn.

Caroline: -Fie kan ikke engang finde sin egen klitoris

Caroline Petersen tager Fie Laursens angreb med ophøjet ro. Og har lavet en video som modsvar:

– Jeg har valgt at lave et modsvar, grundet at jeg alt for tit oplever, at Fie tjener penge og får opmærksomhed på andres bekostning. Den eneste grund til at Fie ikke onanerede inde på Paradise Hotel var fordi, at hun blev smidt ud og er så uintelligent, at hun ikke engang kan finde sin egen klitoris, siger Caroline Petersen til kendte.dk og fortsætter:

– Hun kan ikke hakke ned på mig, når hun selv poster “after sex selfies” og poster et nøgenbillede af sig selv. (Hun lader som om det er en Challenge, men i virkeligheden vil hun jo bare gerne have opmærksomhed, IGEN.) Mange mennesker har en dildo, det synes jeg ikke gør mig billig.

– Jeg synes tværtimod, at Fie skulle anskaffe sig én i stedet for at løbe rundt som en hund i konstant løbetid efter fyre der har lidt status, for at hun kan komme lidt i søgelyset. Det gode for hende er jo at så har hun “en hemmelighed at offentliggøre.” Det værste er der er jo ingen hemmelighed bag – for vi ved godt alle sammen at det er sådan Fie er. Der er jo mange måder at sælge sig selv på, slutter Caroline Petersen.

Fie Laursen svarer igen

Fie Laursen siger i en kommentar:

– Hun kalder mig billig, når jeg aldrig har udtalt mig om hvem jeg har sex med eller gjort noget seksuelt på TV, ligesom hende. Caroline er bedærvet og imperatorisk og lige nu opføre hun sig irrationelt. Jeg prøver bare at harcelere mig ud af situationen med dildo-pigen og så griner vi lidt af det i min vennekreds, siger Fie Laursen til kendte.dk og fortsætter:

– Hun kender absolut intet til mit sexliv, det er der ingen der gør – at hun siger at jeg hopper på alle fyre der har status kan jeg kun grine af. Det er da klart hun er misundelig over jeg har scoret store Hollywood stjerner, når hun lader sig blive brugt af en bartender for en gratis drink!

– Desuden siger jeg heller ikke det er billigt at eje en dildo – jeg siger det er en billig måde at udstille sig selv på, når man lægger sig og onanerer foran folk, der bare synes det er klamt og forkert. Hun har ingen situationsfornemmelse eller intelligens – og jeg kan ikke føre en samtale med en person der ikke har noget mentalnæring at fylde på mig, det er bare migrænefremkaldene og spild af tid.

– Jeg støttede hende imod alle haters dengang hun lavede dildoshows og udstillede en mand på størrelsen af hans pik efter sex (Mathias i Paradise Hotel). Men enhver kvinde ved det ikke er størrelsen der tæller, men hun må jo være godt udvidet og have mange kønsdele at sammenligne med, siden hun siger som hun gør, slutter Fie Laursen.

Du kan se Caroline Petersens modsvar i videoen nedenunder…Powered by Labrador CMS