Skal endelig giftes

Prins Gustav har valgt at holde et helt anderledes bryllup end søsteren

Udgivet Opdateret

Lørdag ringer kirkeklokkerne for prins Gustav og Carina Axelsson, når parret langt om længe - efter 19 år som kærester - skal giftes.

Men i modsætning til prinsens søster, prinsesse Nathalie, har han valgt at holde et lille, intimt og privat bryllup i slotskapellet på Berleburg Slot.

Det fortæller prins Gustav, som er prinsesse Benediktes søn og dronning Margrethes nevø, til Billed-Bladet.

- Vi er begge glade for kun at have vores nærmeste venner og familie med til at fejre vores bryllup. Vi har altid sagt, at vi ikke ville have en stor fest. Også efter alt, det vi har været igennem, lyder det.

Dronningen var gæst

Brylluppet står i stor kontrast til det større og mere offentlige bryllup, som prinsesse Nathalie valgte at holde tilbage i 2011, hvor hun blev gift med Alexander Johannsmann i byens kirke i Bad Berleburg.

Her fik de mange fremmødte foran kirken et glimt af de prominente gæster, da de ankom til kirken. Blandt gæsterne var dronningen og kronprinsparret. 

Prinsesse Benediktes søn prins Gustav siger langt om længe ja til sin udkårne, Carina Axelsson.
Prinsesse Benediktes søn prins Gustav siger langt om længe ja til sin udkårne, Carina Axelsson.

FARFAR SPÆNDTE BEN FOR BRYLLUP

Efter 19 år som kærester siger prins Gustav til Sayn-Wittgenstein-Berleburg ja til sin udkårne, Carina Axelsson, den 4. juni.

Parret har måttet vente længe på at blive gift, fordi prinsens farfar i 1939 skrev et testamente med strenge krav til prins Gustavs kommende ægtefælle.

Hun skulle være arisk, adelig og protestant, hvis han skulle arve Berleburg Slot.

null
Powered by Labrador CMS