-Vi trænger til en stor krammer

Ifølge Cecilie Stenspil, der skildrer fru Helene i den populære tv-serie "Badehotellet", er serien både vedkommende og et meget tiltrængt solstrejf

- 'Badehotellet' berører nogle tematikker, som er vedkommende og formidler historie hen over en svær tid. Jeg tror, vi kan genkende os selv i de her karakterer, fortæller skuespillerinden. (Arkivfoto).
- "Badehotellet" berører nogle tematikker, som er vedkommende og formidler historie hen over en svær tid. Jeg tror, vi kan genkende os selv i de her karakterer, fortæller skuespillerinden. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Det har som altid været en fornøjelse for Cecilie Stenspil at vende tilbage på optagelserne til "Badehotellet".

For niende år i træk skildrer hun rollen som fru Helene i den populære tv-serie.

Ifølge skuespillerinden rummer "Badehotellet" en stor portion solskin og glæde - noget vi især har brug for nu efter to år med coronarestriktioner.

- Vi trænger til det solskin ind ad vinduet nu. Jeg tror, vi alle sammen trænger rigtig meget til "Badehotellet", fortæller hun.

Mest sete i tv

"Badehotellet" toppede med sæson otte for sjette år i træk listen over de mest sete tv-serier i Danmark.

Og det er der ifølge skuespillerinden en meget simpel forklaring på.

- Når man ser et afsnit af "Badehotellet", så kan man altså ikke lade være med at smile, fortæller hun.

Parallel til pandemi

Den 42-årige skuespillerinde kan få øje på en parallel mellem den nye sæson af "Badehotellet" og de seneste to år, hvor vi har levet i en pandemitid.

Og måske netop nu er serien derfor særligt relaterbar, selv om hun understreger, at man ikke kan sammenligne en krig med en pandemi.

- Det at man under en krig ikke ved, hvornår den slutter, det er jo det samme under en pandemi. Man ved ikke, hvornår det holder op, siger hun og fortsætter:

- At man ikke kan være i kontakt med sine kære, som man plejer, gør noget ved os som mennesker. Jeg tror, vi er rigtig mange, der trænger til en stor krammer.

Cecilie Stenspil og Anette Støvlbæk som Helene Weyse og Alice Frigh i Badehotellets sæson ni. - Hvis jeg var blevet spurgt for ni år siden, om vi ville lave ni sæsoner - det havde jeg ikke troet. Det havde ingen turdet tro på, fortæller Cecilie Stenspil. (Stillfoto).
Cecilie Stenspil og Anette Støvlbæk som Helene Weyse og Alice Frigh i Badehotellets sæson ni. - Hvis jeg var blevet spurgt for ni år siden, om vi ville lave ni sæsoner - det havde jeg ikke troet. Det havde ingen turdet tro på, fortæller Cecilie Stenspil. (Stillfoto).

En stor krammer

Og netop "Badehotellet" kan virke som en stor krammer for de mange trofaste seere ifølge skuespillerinden.

- Solskin i en mørk tid – det tror jeg, det kan det her, fortæller hun.

"Badehotellet" kan ses mandag aften klokken 20 på TV 2 eller streames på TV 2 PLAY.

Powered by Labrador CMS