Hemmelighedsfuld om kærligheden

Anne Louise Hassing driller kendte.dk's udsendte

Udgivet Opdateret

To kendte skuespillere traf hinanden ved indgangen til premieren på Cirkusrevyen torsdag aften i Dyrehaven nord for København.

De 55-årige skuespillere Anne Louise Hassing og Anette Støvelbæk er for tiden i gang med optagelserne til otte nye afsnit af den populære tv-serie ’Badehotellet’.

Skal ind og se Bodil

- Vi har lige været sammen, og nu mødes vi så her for at opleve kollegerne, sagde Anne Louise Hassing til kendte.dk.

De skulle nemlig ind og opleve ’Badehotellet’-skuespillerne Bodil Jørgensen og Merete Mærkedahl udfolde sig i Cirkusrevyen, hvor de er på plakaten.

Stadig single

I november sidste år stod skuespilleren Anne Louise Hassing frem på den røde løber på Nordisk Film i Valby, og viste kæresten, 54-årige Christian frem.

Men kun en måned efter var forholdet slut. 

Det meddelte hun selv på Instagram.

- Går ikke, som man har drømt om

- Nogle gange går livet ikke, som man lige havde drømt om. 

- Christian og jeg har besluttet, at vi ikke skal fortsætte rejsen som kærester sammen længere, skrev hun, og fortsatte:

- Single igen og alt er ok, selvom det er hårdt.

Hemmelighedsfuld

Ved premieren fik kendte.dk mulighed for at spørge ind til, hvordan status er med kærligheden, og her lød det som om singlelivet er slut.

- Det går godt, svarede hun hemmelighedsfuldt.

- Jamen har du fået en ny kæreste?

- Det ved man ikke? sagde hun.

’Badehotellet’-skuespillerne Anne Louise Hassing og Anette Støvelbæk løb ind i hinanden ved indgangen til premieren på Cirkusrevyen.
’Badehotellet’-skuespillerne Anne Louise Hassing og Anette Støvelbæk løb ind i hinanden ved indgangen til premieren på Cirkusrevyen.
Powered by Labrador CMS